Nedtælling til Ferie | Hvor Lang Tid Til Næste Ferie?

Det kan være svært at holde styr på, hvornår den næste danske ferie er – men det er rart at vide hvornår den næste ferie er – og det er jo altid rart, at have ferie at se frem til. Her er udvalgt alle de største ferier som er værd, at have en nedtælling til.

Klik på den ferie du vil se en nedtælling til, og du får at vide præcist hvor mange dage der er til ferien.

Der er heldigvis altid en ferie på vej, uanset om det er sommerferien, vinterferien eller en af de andre ferier som vi har en del af i starten af året. Hvis du vil planlægge din næste ferie i god tid, så kan det være en god idé at tage et kig på kalenderen og se, hvornår den næste ferie falder. Uanset hvad din næste ferie er, så er der masser af muligheder for at opleve alt det, som Danmark har at byde på.

Klik på den ferie du vil se en nedtælling til:

Danske ferier er en vigtig del af danskernes årlige kalender. Uanset om det er sommerferie, vinterferie eller efterårsferie, så er feriedagene noget, som mange danskere ser frem til og planlægger i god tid. Der er mange som har en nedtælling til deres ferie, da det er et højdepunkt for de fleste. Der er noget helt særligt ved at tage på ferie indenfor landets grænser og udforske alt, hvad Danmark har at byde på. Der er noget for enhver smag, uanset om man er til en afslappende strandferie eller en aktiv ferie i naturen. I denne artikel vil vi dykke ned i de forskellige danske ferier og se nærmere på, hvad de har at byde på, og hvordan man kan få mest muligt ud af dem.

I Danmark har vi flere forskellige ferier, som er en fast del af danskernes årlige kalender. Og som allerede nævnt er de mest kendte ferier:

  1. Sommerferie: Som navnet antyder, falder sommerferien typisk i juli og august og strækker sig over 6 uger for skolebørn og unge.
  2. Vinterferie: Vinterferien falder typisk i uge 7 eller 8 og varer en uge for skoleelever og studerende.
  3. Påskeferie: Påskeferien varer typisk fra Skærtorsdag til 2. påskedag og falder dermed på forskellige datoer hvert år.
  4. Pinseferie: Pinseferien falder typisk i slutningen af maj eller begyndelsen af juni og varer en weekend fra lørdag til mandag.
  5. Efterårsferie: Efterårsferien falder typisk i uge 42 og varer en uge for skoleelever og studerende.
  6. Juleferien: Falder ofte omkring 21. eller 22. december. Alt efter hvornår weekenden falder.

Udover disse ferier er der også andre helligdage, fridage og små ferie som Kristi Himmelfartsferien, Store Bededagsferien, som kan give mulighed for en forlænget weekend eller en kortere ferie. Der er dermed rig mulighed for at tage på ferie indenfor Danmarks grænser og udforske alt, hvad landet har at byde på.

Se her om det er fredag nu?

Scroll to Top